Skip to main content

How do we proceed?

Talk

Voor het maken van een video beginnen we met een één-op-één gesprek om het doel te bepalen, samen met de identiteit en het karakter van de boodschap. Dit maakt het makkelijker om de authenticiteit te bepalen, om met een succesvol concept te komen. Iets dat opvalt, triggert, boeit! Vanuit dit gesprek wordt het scenario verder besproken samen met de verhaallijn van de video.

Our unique workflow takes you on a journey through the entire production process.

We take a thorough look at the message and target audience, resulting in an engaging video.

talk
visualize

Visualize

Onze visual storyteller laat vervolgens het scenario tot leven komen met een eenvoudig en krachtig storyboard. De look & feel van jouw video wordt volledig aan de hand van jouw huisstijl vormgegeven. Op die manier creëren we een visueel plaatje dat plakt en blijft plakken.

Zodra het script, de look & feel en het storyboard zijn afgerond, kunnen we effectief aan de slag met het video maken. In vergelijking met de vorige stappen vergen het grafisch ontwerp en het motion design het meeste werk. Tijdens dit proces wordt de voice-over gekozen, waarvoor Flan Caramel de casting doet en deze vervolgens in studio wordt opgenomen.

Deliver

In de postproductie worden de audio-elementen aan de productie toegevoegd. Een animatie video maken komt immers veel meer tot leven als ze ondersteund wordt door passende audio.

After all, videos deserve views, and preferably as many as possible, of course.

Deliver

In short, Flan Caramel creates videos that resolutely result in brand activation.

hoe gaan we te werk

What’s next?

Want to get to know our team and story?

About us

Want to get to know our work?

Animation