Skip to main content

Ons recept

Talk

We beginnen met een één-op-één gesprek om het doel te bepalen, samen met de identiteit en het karakter van de boodschap. Dit maakt het makkelijker om de authenticiteit te bepalen, om met een succesvol concept te komen. Iets dat opvalt, triggert, boeit! Vanuit dit gesprek wordt het scenario verder besproken samen met de verhaallijn van de video.

Hierna is het voor ons mogelijk om te werken aan een look & feel. Deze look & feel geeft een eerste idee van hoe de animatie (figuren, sjablonen, …) er qua stijl uit zal zien.

Eens deze stijl gekozen is, volgt de visual storytelling met het storyboard, waar elk shot wordt uitgetekend aan de hand van schetsen.

talk
visualize

Visualize

Onze visual storyteller laat vervolgens het scenario tot leven komen met een eenvoudig en krachtig storyboard. De look & feel van jouw animatie wordt volledig aan de hand van jouw huisstijl vormgegeven. Op die manier creëren we een visueel plaatje dat plakt en blijft plakken.

Zodra het script, de look & feel en het storyboard zijn afgerond, kunnen we effectief aan de slag met de animatie. In vergelijking met de vorige stappen vergen het grafisch ontwerp en het motion design het meeste werk. Tijdens dit proces wordt de voice-over gekozen, waarvoor Flan Caramel de casting doet en deze vervolgens in studio wordt opgenomen.

Deliver

In de postproductie worden de audio-elementen aan de productie toegevoegd. Een animatie komt immers veel meer tot leven als ze ondersteund wordt door passende audio.

Dankzij het audio-ontwerp, en de integratie van achtergrondmuziek, is het de bedoeling om de animatie de juiste dynamiek mee te geven. Tenslotte doen we de nodige aanpassingen in twee correctierondes.

Deliver

Kortom, Flan Caramel zorgt voor video’s die resoluut resulteren in brand activation.

hoe gaan we te werk

What’s next?

Ons team en verhaal leren kennen?

Over ons

Ons werk leren kennen?

Animatie