3D – HOMEQUBE – MODULAIR BOUWEN

HomeQube bouwt klimaatneutrale woningen op maat die kunnen meegroeien met je toekomstige woonwensen. Met hun modulaire concept bouw je een betaalbare ecologische woning die zich flexibel aanpast aan de levensstijl van de klant. Deze modulaire en duurzame formule maakt het bouwen van een BEN-woning toegankelijk voor iedereen.

UITDAGING

HomeQube wilde hun concept van modulair wonen op een heel eenvoudige manier visualiseren. De visualisatie moest goed aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf en daarnaast een brede doelgroep bereiken. De uitdaging was ook om het concept puur visueel uit te leggen, zodat de video ook optimaal kon worden overgebracht op beurzen of aan anderstaligen.

3D

Een 3D-animatie kan alleen laten zien wat nodig is en er toch realistisch uitzien. In tegenstelling tot 2D geeft het de video meer dynamiek, omdat er meer diepte aanwezig is. Bovendien kan het product of proces vanuit elke (mogelijke) hoek worden bekeken en kan de structuur worden gevisualiseerd. Door de video heen hebben we geprobeerd de elementen een extra touch te geven door voldoende beweging vanuit verschillende perspectieven te brengen.

RESULTAAT

We zijn er samen met HomeQube in geslaagd om een complex onderwerp op een luchtige manier over te brengen, rekening houdend met de doelgroep. De video is verspreid via verschillende social media kanalen en wordt gebruikt tijdens presentaties.