Overlay Animatie – 3FROG

Overlay animatie vs live-action. We combineren beide stijlen voor 3State.
3State, ontwikkeld door 3FROG, transformeert bedrijven met interactieve en gepersonaliseerde gebruikerservaringen zoals virtuele tours en productdemonstraties. Het platform biedt flexibiliteit over verschillende apparaten, van desktops tot AR/VR. Door personalisatie op basis van gebruikersdata verhoogt het de betrokkenheid en relevantie van content. Analyse- en trackingtools helpen bij het optimaliseren van gebruikerservaringen. Sectoren zoals onderwijs, marketing en e-commerce benutten 3State voor effectieve digitale strategieën en klantbetrokkenheid, waarmee het een leidende rol speelt in de digitale transformatie van bedrijven.

3State

Wat 3State onderscheidt, is zijn veelzijdigheid over verschillende platforms en apparaten. Of het nu gaat om desktops, smartphones of zelfs augmented reality (AR) / virtual reality (VR) omgevingen, het platform biedt een consistente en boeiende gebruikerservaring. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk voor gebruikers om interactieve content te ervaren op de manier die hen het beste uitkomt, waardoor de betrokkenheid en tevredenheid worden verhoogd.

3D Animatie

Voor de firma 3FROG maakten we deze productie met behulp van 3D-animatie. 3FROG maakt 3D-scans van woningen, zodat potentiële kopers hun droomhuis kunnen personaliseren via 3D-weergave. Om hun diensten in de kijker te plaatsen, maakt we deze video, met het gebruik van overlay animatie om hun expertise extra in de verf te zetten.