ArcelorMittal

ArcelorMittal is één van de grootste wereldspelers op vlak van staalproductie. Met een jaarlijkse productie van 70 miljoen ton staal en 37 staalfabrieken in 16 landen, evenals 12 mijnbouwoperaties in 9 landen, is het bedrijf actief in diverse sectoren, waaronder energie, bouw, petrochemie. Het departement van ArcelorMittal Tubular Products is specifiek gericht op de productie van stalen onderdelen voor de auto-industrie.

Ontdek de Wereld van ArcelorMittal Tubular Products

In de video brengen we de activiteiten en het uitgebreide productportfolio van ArcelorMittal Tubular Products in beeld. Via deze weg geven we een helder inzicht in wat ArcelorMittal Tubular Products doet en hoe ze bijdragen aan diverse industrieën wereldwijd.

Doel van de Video

Door middel van deze video geven we een  informatieve en visuele rondleiding in de productieprocessen en de toepassingen van de buisvormige staalproducten van ArcelorMittal. Het is bedoeld voor bestaande klanten, potentiële partners en iedereen die geïnteresseerd is in de staalindustrie.

Productieprocessen

We laten zien hoe naadloze en gelaste buizen worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en strikte kwaliteitscontroles. Dit segment biedt een kijkje in de fabrieken en de technieken die worden gebruikt om de hoogste kwaliteit te waarborgen. De video toont de diverse industrieën waarin de producten worden gebruikt, zoals de bouw, automobielsector, energie en transport. Dit geeft een goed beeld van de veelzijdigheid en het brede toepassingsgebied van de producten.

We belichten de inspanningen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Dit gedeelte gaat in op hoe het bedrijf zijn processen en producten voortdurend verbetert om te voldoen aan de eisen van de toekomst.