QUALIPHAR

Qualiphar is een prominente en onafhankelijke speler binnen de gezondheidssector op de Belgische markt. Als Belgisch familiebedrijf is Qualiphar gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en commerciële distributie van voorschriftvrije geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica en andere gezondheidsproducten. Om hun activiteiten en bedrijf in de kijker te zetten, ontwikkelde Flan Caramel een whiteboard animatie.

Deze video biedt een inzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van Qualiphar’s expertise en toewijding aan de gezondheidszorg. Het belicht hun rol in het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan het welzijn van consumenten. Door middel van animatie worden complexe processen en innovaties op een heldere manier uitgelegd, waardoor kijkers een beter begrip krijgen van de bijdrage van Qualiphar aan de gezondheidssector in België en daarbuiten.

Whiteboard animatie

Een whiteboardanimatie is een specifiek type animatie waarbij beelden direct worden getekend op een virtueel “whiteboard” of een wit oppervlak. Deze animatiestijl bootst het proces na van een tekenaar die live op een whiteboard tekent, terwijl de tekeningen stap voor stap verschijnen en worden geanimeerd.

Whiteboardanimaties zijn populair vanwege hun eenvoudige en effectieve presentatie van informatie. Deze video’s zijn ontwikkeld behulp van digitale tools en software. Hierdoor zijn ze flexibel en aanpasbaar aan verschillende behoeften en doelen.