Skip to main content
why flan?

Met Flan Caramel creëren we explainer video’s die dingen duidelijk maakt. Onze kernkracht is het maken van explainer video’s, motion graphics, 2D en 3D-animatie.

Een moeilijke architecturale formule of de wetten van een veiligheidsprocedure? Dat zetten wij om naar awesome motion die door iedereen begrepen kan worden.

Bij Flan Caramel geloven we dat creativiteit net zo smakelijk moet zijn als het genieten van een perfect bereid Flan Caramel dessert.

Onze naam belichaamt de essentie van wat we doen – het creëren van visueel aantrekkelijke en emotioneel meeslepende animaties en video’s die een blijvende indruk achterlaten.

Net zoals een Flan Caramel de juiste ingrediënten combineert om iets verrukkelijk te maken, vermengen wij onze creatieve talenten, copywriting en design skills om content te produceren die boeit en waarmee we ons doel bereiken.

En dit voor een doelpubliek die niet enkel de boodschap snapt, maar ook de dag nadien kan uitleggen aan Rudy uit Café “den overzet” wat de essentie was van het visuele spektakel.

Dus, wanneer je de naam Flan Caramel ziet, beschouw het dan als een belofte van iets zoets, gedenkwaardigs en visueel veelbelovend in de wereld van animatie en videos.

What’s next?

Onze manier van werken leren kennen?

Ons werk leren kennen?